A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Klíma beszerelési ár

83 000 Ft

Mennyiség
Raktáron: Igen

Leírás

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlatnak, mivel minden kivitelezés egyedi igényeknek és a helyszínnek megfelelően változik! Amennyiben konkrét ajánlatot szeretne kapni, az ajánlatkérés menüpontban igényelhet helyszíni felmérést. A helyszíni felmérés díja bruttó 10.000 Ft, mely a felmérés alkalmával a helyszínen készpénzzel fizetendő! A felmérés díja nem kerül jóváírásra későbbi megrendelés esetén sem!

 

Kivitelezést és helyszíni felmérést Fejér,Veszprém,Somogy megyékben vállalunk.

 

SZERELÉSI INFORMÁCIÓK:

 

Oldalfali klíma felszerelésének és beüzemelésének díja 4 kW teljesítményig bruttó 83.000 Ft 2 méteres csőszakaszig kábelcsatornázás nélkül ("szendvicsszerelés"), mely az alábbiakat tartalmazza:

- kiszállás
- készülék helyszínre szállítása
- szereléshez szükséges anyagköltség 2 méteres csőszakaszig kábelcsatornázás nélkül (vegytiszta hűtőközeg csövek, szigetelés, kábelek, kondenzvíz cső, 450 mm-es kültéri tartókonzol, rögzítő elemek)
- munkadíj: 1 db faláttörés elkészítése normál falszerkezetbe (tégla)*, kültéri és beltéri egység felszerelése, vákuumozás, elektromos betáp kiépítése aljzatba max. 5 méterig**
- beüzemelési jegyzőkönyv (garanciajegy) kitöltése és érvényesítése
- takarítás

 

A 2 métert meghaladó, illetve kábelcsatornázást igénylő telepítés esetén 2 méteres csőhossz felett minden megkezdett méter bruttó 13.000 Ft, mely minden szükséges anyagot és munkadíjat tartalmaz.

 

*Panel lakás, vagy átlagosnál (>50cm) vastagabb, tégla falszerkezet esetén a kivitelezés díjára 5.000 Ft plusz költséget számítanak fel a kivitelezők.

 

** Az elektromos betáp kialakítása minden esetben dugvillával konnektorba történik. Az elektromos betáp kiépítését egyedi igények esetén villanyszerelő szakemberrel kell kiépíttetni.

 


FALBA VÉSETT KIVITELEZÉS:

 

Előcsövezés díja:
- 6/10 csővel bruttó 75.000 Ft,
- 6/12 csővel bruttó 82.500 Ft,
- 6/15 csővel bruttó 89.000 Ft,
mely tartalmazza a kiszállást, a szereléshez szükséges anyagköltséget 2 méteres csőszakaszig (vegytiszta hűtőközeg csövek, szigetelés, kábelek, kondenzvíz cső), a munkadíjat 1 db faláttörésre, illetve 1 méter falhorony kivésésére normál falszerkezetbe (tégla). (Növelheti a költségeket a keményebb, vagy átlagosnál szélesebb falszerkezet!)

 

A 2 métert meghaladó csőszakaszok esetén minden megkezdett méter bruttó 13.000 Ft, mely minden szükséges anyagot és munkadíjat tartalmaz.

 

Felszerelés és beüzemelés díja bruttó 45.000 Ft, mely tartalmazza a kiszállást, a készülék helyszínre szállítását, a kültéri és beltéri egység felszerelését, elektromos betáp kiépítését aljzatba max. 5 méterig*, a kültéri tartókonzolt, rögzítő elemeket, a vákuumozást, a berendezés beüzemelését és azzal kapcsolatos dokumentumok kitöltését (pl.: beüzemelési jegyzőkönyv, garanciajegy...), valamint a takarítást.

 

 

 


NEM ÁLTALUNK, DE SZAKSZERŰEN ELŐCSÖVEZETT KIÁLLÁSOKRA TÖRTÉNŐ TELEPÍTÉS:

 

- rézcsővel előcsövezett kiállásra történő felszerelés és beüzemelés díja bruttó 57.000 Ft, amennyiben a kiállások nem igényelnek átalakítást*.
- műanyag csővel előcsövezett kiállásra történő felszerelés és beüzemelés díja bruttó 82.000 Ft, amennyiben a kiállások nem igényelnek átalakítást*.

 

*Ha a kiállások nem megfelelően vannak elkészítve, az összeg az átalakítások mértékének függvényében változhat.

 


HIBÁS, ELAVULT KÉSZÜLÉK LESZERELÉSE:

 

Meglévő oldalfali készülék szakszerű leszerelési díja bruttó 18.000 Ft, 5 kW-os készülékig normál telepítési körülmények között. Növelheti az árat tetőre kihelyezett kültéri egység leszerelése, illetve a 7 kW-os, vagy annál nagyobb, valamint ipari (légcsatornázható, kazettás, mennyezeti-parapet) készülékek leszerelése. Az ár igény esetén tartalmazza a hibás, leszerelt készülék elszállítását.

 


KARBANTARTÁS:

 

Általános karbantartás díja bruttó 16.000 Ft, mely berendezésenként, illetve multi készülékek esetén beltéri egységenként értendő. (A beltéri egység szennyezettségétől függően a díj emelkedhet!)

 


Extrém körülmények esetén, ahol a helyszín létrával nem megközelíthető, az alpintechnikás kivitelezés, vagy emelőkosaras autó használatát a fenti díjak nem tartalmazzák!